Opis
Migdały w belgijskiej gorzkiej czekoladzie
Składniki: ciemna czekolada 79% [masa kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy], prażone migdały 20%, mieszanka glazurująca 1% [syrop glukozowy, substancja glazurująca [guma arabska, szelak], olej roślinny [kokosowy, rzepakowy], modyfikowana skrobia z tapioki]. Zawartość suchej masy kakaowej w ciemnej czekoladzie wynosi co najmniej 54%.
Wszystkie nasze opakowania posiadają strunowe zamknięcie oraz odpowiednią barierowość, dzięki której produkty są zawsze świeże i pachnące. Pamiętaj jednak aby po otwarciu zadbać, o prawidłowe przechowywanie. Migdały w czekoladzie warto trzymać w suchym miejscu w temperaturze nieprzekraczającej 25°C.
Standardowa gramatura tego produktu w sklepie to 100 g. Kupując jedno opakowanie zbiorcze d-nuts 500 g rezygnujesz z 5 mniejszych opakowań – dziękujemy, że chcesz z nami ograniczać ilość odpadów.