Co potrzebujesz ?
- makaron spaghetti
- mała dynia
- szczypta oregano
- oliwa z oliwek
- tofu
- 2 orzechy makadamia
Przygotowanie:
1. Makaron spaghetti gotujemy zgodnie z instrukcją.
2. Dynie pieczemy posypując jedynie solą i pieprzem, odrobiną oregano i polewamy oliwą. Po upieczeniu powinniśmy mieć około 1,5 szklanki puree.
3. Tofu podsmażamy na oliwie aż do zarumienienia.
4. Puree dyniowe przekładamy do ugotowanego makaronu, dodajemy tofu, możemy dodać kilka listków bazylii.
5. Na gotowe danie ścieramy 2 orzechy makadamia.
Przepis autorstwa @mirabelldream
Ostatnie wpisy
Kategorie
Tagi
ciasto
ciasto korzenne
daktyle
domowa granola
domowa nutella
domowe wypieki
fit sernik
fit wypieki
granola
kostki kokosowe
mąka
mąka migdałowa
nutella
orzechy
orzechy laskowe
owsianka
pieczenie bez mąki
proste wypieki
przepis
sernik
sernik bez pieczenia
sernik na zimno
sernik z orzechów
szarlotka
wypieki
zdrowe śniadanie
śniadanie
Najnowsze komentarze